lauantai 8. kesäkuuta 2013

Huhhuh..ompelu-urakka lähes valmis!

JES! 

Olen ylittänyt itseni ja nyt on sitten ompelu takana(siis melkein). Yllättäen huoneeni oli illasta yleinen lanituspaikka joten päätin siihen syyssyn pitää omat ompelulanit sekaan :D Ompeluni kestikin sitten puoli neljään yöllä ja aamulla olikin hieman väsynyt olo...mutta tuloksiin olen tyytyväinen!!!

Sain paidan valmiiksi(tänään ompelin napit ja napinlävet) ja myöskin tänään ompelin valkoiset hanskat Maarinille.


Kankaanpala koki muodonmuutoksen...ja silti näyttää puutarhahanskalta xD Mutta yllätyin miten hankala on ommella hanskat..ajattelin että eihän siinä ole kuin mallin piirtäminen kankaalle ja ei muuta kuin ompelemaan...eipä ollut. :D mm. tein kaksi saman käden hanskaa ja jouduin purkamaan kuminauhat ja peukalonsaumat ja tekemään ne uudelleen xD

Mutta eipä siinä..olen melko tyytyväinen millaiset niistä sitten tulivat.

                                                             Puutarhahanksaaaat!!!


Paita ja hanskat! :D 



Mutta eipä tälläkertaa muuta! : D Huomenna luultavasti ryhdyn softista vääntämään renkaita(kyllä, softista) ja maalaan siipiä sekä kenkiä :D

2 kommenttia:

  1. Ihanat hanskat. Paljon paremmin onistui kunne mun Matsun hanskat! ei näytä yhtään puutarhahanskalta ainakaan tuossa kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niitä sun hanskoja juuri mietinkin kun tein noita että miten ihmessä sä sait ne tehtyä niin hyvin xD Ja ootas vaan ku näät ne oikeesti : D Kuva hämää c:

      Poista

Kommentin tulee olla asiallinen! Ei spämmejä, mainoksia tai muita blogiin kuulumattomia viestejä/kommentteja. Asiattomat viestit poistetaan välittömästi!