keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kirjoja ja muuta hauskaa



Ensiksi...

En edelleenkään tiedä mihin kategoriaan tämä blogini oikein sioittuisi, sillä kirjoittelen hyvinkin pitkälti ainoastaan päähäni tulevia pieniä ajatuksia siitä, mistä täällä voisin minäkin päivänä teitä valistaa. Joskus haluan päästellä sisäisiä höyryjä ulos kirjoittamisen muododssa, mutta pyrin säästän teidät suurimmalta pahalta, ja pitämään tämän blogin poissa sieltä pöytälaatikkokirjoittaminen-osastolta. 

Mutta itse asiaan!

Olen viimepäivänä innostunut lukemaan monenlaisia kirjoja, ja viimeisin niistä on tehnyt omalle ajattelulle hyvää! Keijo Tahkokallion Ajattele myönteisesti-Avaimia muutokseen-kirjanen on ollut oikein mielenkiintoista ja hyvin rentoa luettavaa psygologisia ajatuksia sisältäväksi kirjaksi, joka sisältää paljon hauskojakin esimerkkejä erilaisista negatiiviseen ajatteluun liittyvistä malleista.
                                           http://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=623739

Jopa ilman psykologian aikaisempaa osaamista Ajattele myönteisesti-kirjasta saa todella paljon irti, ja se antaa hyvin paljon ajattelemisen aihetta.

Negatiivisesta ajattelusta ei ole kuitenkaan kovin helppo päästä irti, kun siihen on kasvanut.Suomalainen yhteiskunta on hyvin kieroon kasvanut negatiivisessa mielessä, eikä positiivisuus aina edes ole hyväksi väärinymmärrysten välttämiseksi. Mutta ehkä jollain tavalla negatiivisuus vie ihmisiä eteenpäin, vaikka liiallinen voikin johtaa stressiin ja esimerkiksi mielenterveysongelmiin. Mutta se siitä kirjasta. Kannattaa lukea, jos positiivisuuden mietteet kiinnostavat.

Seuraava luku-urakka onkin sitten kirjallisuuden pääsykoekirjan syynääminen! 

https://kirja.elisa.fi/sites/default/files/bookcovers/9789522225016.jpg


 



2 kommenttia:

  1. OI kirjallisuutta menet opiskelemaan? GO FOR IT! <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Sinne olisi tarkoitus hakea:D Luku-urakka alkanut ja sitä jatketaan sinne toukokuulle asti. xD Jospa sitten olisi hyvät eväät siellä pääsykokeissa olla ;D Olisihan se kirjallisuuden opiskelu ihan mielenkiintoista, vaikka lasit sitä varmaan joutuu sitten aika nopeasti hankkimaan xDD

      Poista

Kommentin tulee olla asiallinen! Ei spämmejä, mainoksia tai muita blogiin kuulumattomia viestejä/kommentteja. Asiattomat viestit poistetaan välittömästi!